Bells on Fire

De Bells on Fire slot van Amatic is er voor de spelers die van een videoslot met een klassiek thema houden. Alle klassieke symbolen die je op een gokkast kan verwachten zijn namelijk op de vijf rollen aanwezig. De zes populaire fruitsoorten zoals meloenen, druiven, sinaasappels, pruimen, kersen en citroenen. Daarnaast zijn er ook nog Lucky Seven en Bar symbolen die als klassiek beschouwd kunnen worden. Een bijzonder rol is weggelegd voor het bel symbool. Wat deze rol is kan je lezen op deze review over de slot die hierboven gratis te oefenen is. Helaas zijn er in het spel zelf geen Bells on Fire free spins te winnen. Er zijn wel casino’s te vinden die bonussen aanbieden waarmee je spins gratis voor echt geld kunt spelen.

Gratis spelen

Spelen

Spelen voor geld

Bellen zijn wild en heet

Het speelveld van de Bells on Fire slot bestaat uit vijf rollen waarop vier rijen symbolen staan. Dit is dus een rij meer dan een standaard speelveld van een online slot. De 40 win lijnen zijn ook bovengemiddeld voor een spel van Amatic Industries. Hierdoor kan je gemakkelijke winnende combinaties maken. Dit wordt nog eens vereenvoudigd doordat de symbolen op elkaar gestapeld op de rollen staan en de aanwezigheid van het wild symbool. Het zijn de bellen die deze keer wild zijn en andere symbolen kunnen vervangen met uitzondering van de scatter. De bel is heet want achter de afbeelding zijn vlammen te zien. Dit verklaart ook de naam van de videoslot. De stacked symbolen maken het bovendien mogelijk om het hele speelveld met één soort symbool te vullen. In geval van de Lucky Sevens is dit goed voor maar liefst 1000 keer de inzet per spin.

Scatter betaalt op elke positie

Het scatter symbool is een ster. Normaal ben je gewend dat drie of meer scatters je free spins opleveren maar bij gokkast is dit niet het geval. Wel is het de hoogste prijs die je kunt winnen in het spel. Een andere positieve eigenschap is dat het symbool niet op een winlijn hoeft te staan. De ster betaalt namelijk uit op iedere positie op het speelveld. Je kan dus gewoon het aantal symbolen dat je in beeld ziet bij elkaar optellen. Zijn dit er vijf dan win je hiermee 250 keer de inzet per spin waarmee je speelt. Hoewel er geen free spins modus in het spel bestaat is het toch de moeite waard om te spelen. Oefen gratis op deze pagina en klik de button onder de slot als je klaar bent om voor echt geld te gokken.

€250 + 100 FS