Blue Dolphin

Wie droomt er nou niet van om eens met dolfijnen te zwemmen? Nou dit is nu mogelijk in dit mooie onderwater videoslot van Amatic. Deze gokautomaat kan je hier gratis spelen. Dit vrolijke videoslot kan zorgen voor uren speelplezier.

Het videoslot bestaat uit 5 rollen en 5 winlijnen. Deze worden weergegeven in prachtig turquoise water. De symbolen bestaan uit; slakken, octopussen, kreeften, vissen, schildpadden en natuurlijk dolfijnen.En ook komen de kaartsymbolen 9 tot en met aas aanwezig op de rollen.

Gratis spelen

Spelen

Spelen voor geld

Bonus symbolen

Er bevinden zich ook schatten op de zeebodem van dit spel. De videoslot herbergt gouden kronen, die leuke prijzen kunnen opleveren. Deze kronen hebben de rol als scatter. Hoe meer kronen, des te beter. Als je 3 kronen weet te draaien ontvang je maar liefst 15 Blue Dolphin free spins. En draai je meer kronen dan wordt dit aantal vrije draaien ook hoger. En het leuke is ook nog eens dat elke winst tijdens deze free spins wordt vermenigvuldigd met 3.

Blue Dolphin is de wild

De dolfijn speelt in dit spel voor wild. Winnende combinaties kunnen snel worden gemaakt als de dolfijn verschijnt. Deze dolfijn kan ook als stacked wild voorkomen waardoor een hele rij wordt vervangen met symbolen. Dit kan veel winsten opleveren.

Extra gokken

Wanneer je in dit videoslot wint, dan krijg je de kans om een extra gokje te maken. Dit is mogelijk door op de gamble knop te drukken. Je komt dan terecht in een spelletje waarbij je moet gaan raden of de kaart die zal worden omgedraaid, rood of zwart zal worden. Wanneer je dit goed gokt, wordt je winst verdubbeld. Heb je het fout geraden, dan zal je winst weer verdwijnen.

Eerst oefenen en daarna voor het echte geld?

Wanneer je nog niet zoveel ervaring hebt met dit videoslot, raden wij je aan om dit spel eerst gratis te spelen. Dit kan in de fun modus waarbij je speelgeld krijgt om mee te oefenen. Je loopt dan niet de kans om veel geld te verliezen. Open dus snel het spel en probeer het zo snel mogelijk onder de knie te krijgen.

Ben je wat meer bekend met het spel en ken je het goed genoeg, dan is dit spel ook voor echt geld te spelen. Dit is erg gemakkelijk want daarvoor kun je op de button drukken onder het spel. Je zal dan automatisch naar het menu worden gebracht waarmee je op weg gaat naar het spelen voor het echte geld. We hopen dat je geluk zult hebben.

€250 + 100 FS