Book of Aztec

De oude cultuur van de Azteken in Zuid Amerika is een onderwerp dat regelmatig als thema voor een online gokkast wordt gebruikt. Amatic heeft bijvoorbeeld de Book of Aztec slot die je hierboven kunt spelen. Daarnaast is er nog de Aztec secret gokkast. Ook andere ontwikkelaars van online casinospellen hebben dankbaar gebruik gemaakt van de Azteken cultuur voor enkele van hun spelen. Tijdens het verhaal dat zich afspeelt op de vijf rollen met drie rijen symbolen en tien win lijnen gaan we mee op reis met een vrouwelijke ontdekkingsreiziger. De mooie vrouw doet een beetje denken aan Indiana Jones. Het symbool waar zij op staat is ook meteen de hoogste prijs die je kunt winnen met het spel.

Gratis spelen

Spelen

Spelen voor geld

Het boek van de Azteken

De ontdekkingstocht die zich afspeelt tijdens het spelen van de slot neemt je mee in de Zuid Amerikaanse jungle. Hier is de avontuurlijke vrouw op zoek naar een boek van de Azteken. In de jungle vindt zij onder andere ook enkele gouden objecten en een piramide. Het boek heeft magische krachten. Deze zijn ook merkbaar gedurende het spel.

Wild en free spins feature

De magische krachten van het boek zijn onder andere een wild en gratis spins feature. Iedere keer als het symbool op de rollen komt kan je hiermee andere symbolen vervangen. Drie of meer boeken dan win je een prijs en ook nog eens Book of Aztec free spins. Hiervoor hoeft het symbool niet eens voor op een winlijn te staan. Op iedere positie betaalt het uit. Het aantal draaien van de gokkast zonder inzet die je mag spelen is tien. Tenzij je de feature opnieuw weet te activeren met drie, vier of vijf meer boeken symbolen.

Expanding symbols tijdens bonus spins

Free spins hebben altijd al de potentie voor het winnen van zeer grote prijzen. Je hoeft immers geen inzet te plaatsen om de rollen te laten draaien. Iedere prijs die je in de wacht sleept is daarom pure winst. De gratis spins van Book of Aztec hebben echter nog meer potentie. Dit komt door de aanwezigheid van de expanding symbols die aan het begin van de feature wordt geactiveerd. Alle symbolen, behalve het boek, kan als dit bijzondere symbool gekozen worden. De eigenschap verandert dan dat iedere keer als het bewuste symbool op het speelveld komt deze over de hele rol uitbreidt. Ook is het niet meer nodig om aaneengesloten van links naar rechts op een win lijn te staan.

€250 + 100 FS