Book of Fortune

Book of Fortune is de Amatic video slot die je hierboven gratis kunt spelen. Het is een spel met een magie thema. De symbolen op de slot met tien winlijnen en vijf rollen met drie rijen bestaan dan ook uit verschillende objecten die met magie te maken hebben. Je ziet onder andere een uil, magisch kasteel, tovenaar en een mooie vrouwelijke tovenares. Een bijzondere rol is echter weggelegd voor het boek van fortuin waar het spel zijn naam aan te danken heeft. Wanneer dit symbool op de rollen van de online gokkast komt te staan dan kunnen er magische dingen gebeuren.

Gratis spelen

Spelen

Spelen voor geld

Betaald op alle posities

Het symbool van het magische boek van fortuin vervult niet alleen maar speciale functies. Het is ook één van de hoogste winnende combinaties die je kunt maken tijdens het gokken op de slot. Een combinatie van vijf symbolen levert je dezelfde prijs op als een zelfde aantal kastelen op een winlijn. Afhankelijk van je inzet kan je hiermee tot wel 100.000 munten winnen. Er is enkel één symbool dat een hogere prijs uitbetaald en dat is de mooie tovenares. Hiermee kan je namelijk 250.000 munten winnen op de hoogste inzet. Wat het book of fortune symbool wel weer bijzonder maakt is dat deze niet perse op een winlijn hoeven te staan. Drie of meer van deze symbolen betalen altijd een leuke prijs uit.

Book of Fortune als Wild symbool

Alle speciale features die in het spel van Amatic zijn verwerkt draaien om het boek. Zo fungeert deze bijvoorbeeld als een Wild symbool. Dit betekent dat alle symbolen op de rollen vervangen kunnen worden met een Wild. Wanneer gebruikt zal het symbool altijd de hoogste mogelijke combinatie op een winlijn mogelijk maken. Deze functie zal zeker de nodige prijzen en daaraan verbonden winst opleveren. Er is echter nog een lucratievere feature van het symbool.

10 free spins met 3+ boek symbolen

Op deze video slot heb je ook de mogelijkheid om Book of Fortune free spins te winnen. Opnieuw spelen de boek symbolen hier weer een rol in. Zoals je al eerder hebt gelezen zijn drie of meer van deze symbolen een prijs waard die zeer hoog kan oplopen. Extra lucratief is dat je bij drie of meer ook beloond zal worden met tien free spins. Deze zogenaamde bonus spins beginnen met het boek die op één van de bladzijdes stil blijft staan. Hierop staat een symbool dat gedurende de gratis spins als een expanding symbol zal gelden.

Via de button onder deze tekst kan je het spel voor echt geld gaan spelen bij een vertrouwd casino.

€250 + 100 FS