Casanova

Casanova is een bekende benaming voor iemand die erg gedreven is in de omgang met vrouwen. Wat veel mensen niet weten is dat het ook een echt personage is. De man waar de Casanova slot van Amatic op gebaseerd is komt namelijk uit Italië. Uit Venetië om precies te zijn. Een gondel met een verliefd stelletje en een afbeelding van de stad zijn twee symbolen die op de vijf rollen met 20 win lijnen staan. Andere symbolen hebben met de liefde te maken. Daarbij zijn er ook nog drie verschillende vrouwen. Zij zijn alle drie geliefden van de beruchte vrouwenverslinder. De man zelf komt natuurlijk ook als symbool in het spel voor en fungeert als een Wild waarmee je andere symbolen kunt vervangen.

Gratis spelen

Spelen

Spelen voor geld

Casanova als Wild symbool

De Italiaanse man die het erg goed doet bij de vrouwen en waaraan de slot zijn naam te danken heeft komt uiteraard ook als symbool in het spel voor. Het is ook niet verbazend dat dit symbool een speciale functie heeft. Hiermee vervult het namelijk een belangrijk rol bij het winnen van prijzen. Net zoals alle vrouwen zal ook jij als speler graag de verleidelijk lachende man op de rollen van de gokkast zien verschijnen. Dit is namelijk het Wild symbool waarmee andere symbolen in het spel vervangen kunnen worden. Deze keer is voor een expanding wild gekozen. Dit betekent dat iedere keer als het symbool op een rol komt te staan. Dat alle zichtbare symbolen op deze rol vervangen worden door een wild. De scatter kan niet vervangen worden met een Wild.

Bauta masker voor free spins

Een bauta masker is  nauw verbonden met Casanova en de stad Venetië waar hij zich in bevond. Het wordt hier al vele eeuwen gedragen en is een manier om de identiteit en status van een persoon te verbergen. Op de Amatic slot die je hierboven kunt spelen heeft het masker een andere functie. Hier is het namelijk een scatter. Soms wordt ook wel van een bonussymbool gesproken. Het belangrijkste om te onthouden is dat drie of meer van deze symbolen op de rollen je tien Casanova free spins opleveren. Tijdens het spelen van de gratis spins kan je de feature opnieuw activeren met drie of meer bauta maskers.

Wanneer je wilt testen hoe makkelijk het is om de free spins feature te activeren. Of jezelf gewoon een tijdje wilt vermaken dan kan je de slot hierboven gratis spelen. Ben je toe aan voor echt geld gokken dan klik je de knop onder het spelletje.

€250 + 100 FS