Cool Diamonds 2

“Diamonds are a girl’s best friend” is een bekende Engelse uitdrukking. Echter bij het spelen van de Cool Diamonds 2 slot zijn de waardevolle edelstenen de beste vrienden van iedereen. Op deze online gokkast zie je de diamanten graag op de vijf rollen verschijnen. Het zijn namelijk symbolen waarmee je winnende combinaties kunt maken op de tien win lijnen. Het zijn overigens niet de enige soorten edelstenen die in het spel voorkomen. Zo zal je bijvoorbeeld ook goudstaven, robijnen en smaragden als symbolen voorbij zien komen. Ieder symbool komt in veelvoud op de rollen van de video slot voor. Het is daardoor mogelijk om een compleet speelveld met één soort edelsteen te vullen en hiermee enorme prijzen te winnen.

Gratis spelen

Spelen

Spelen voor geld

Diamant met een gouden rand

We hebben je al even verteld dat er meerdere edelsteensoorten als symbolen op deze slot voorkomen. Naast de verschillende soorten stenen en het edelmetaal goud in staafvorm is er ook nog een gouden ring met diamant en een schatkist die tot de nok gevuld is met waardevolle stenen en goud. In het bijzonder zal de aandacht van spelers uitgaan naar een grote geslepen diamant met een gouden rand. Dit is namelijk zowel de scatter als de wild van het spel. Hiermee is het dus ook mogelijk om de free spins van Cool Diamonds 2 te activeren.

Wild en scatter voor free spins

Het meest waardevolle symbool van deze slot is de diamant met een gouden rand eromheen. Dit symbool vervult twee speciale features. Het is zowel een wild als scatter. Komt het symbool op de rollen dan zal het in eerste instantie andere symbolen kunnen vervangen. Lukt het je echter om drie of meer van deze diamanten op het speelveld te krijgen dan ligt er nog meer winst in het verschiet. In dat geval zal je namelijk beloond worden met maar liefst 15 Cool Diamonds 2 free spins. Met dit aantal draaien van de rollen zonder inzet zal je zeker een leuke winst kunnen behalen. Met wat geluk is het zelfs mogelijk om nog eens 15 keer extra de rollen zonder het plaatsen van een inzet in beweging te zetten. De feature kan namelijk geheractiveerd worden.

De naam van de Amatic slot zal je misschien doen vermoeden dat er ook nog een eerste versie is. Dit is echter niet het geval. Het spel dat je hierboven kan gratis kan spelen is de enige uitgave. Met echt geld gokken kan door de button onder het spel te klikken.

€250 + 100 FS