Diamond Cats

Deze gokautomaat van Amatic in een katachtige thema,  is een leuk, kleurrijk slot dat hier gratis kan worden gespeeld. Het heeft een aantal briljante graphics in de vorm van schattige katten met leuke halsbandjes om. Hieraan hangen de diamanten waarnaar de titel van dit spel verwijst. Het spel heeft 5 rollen en 20 winlijnen. Deze zijn aan de zijkant zelf in te stellen, waardoor je niet steeds met 20 winlijnen hoeft te spelen.

Gratis spelen

Spelen

Spelen voor geld

Een hart als wildsymbool

In dit spel komt uiteraard een wildsymbool voor. Dit is een pictogram van een roze of blauw hart. In het midden van dit hart staat het woord WILD. Wanneer je dit symbool weet te verkrijgen, zal het onderliggende symbool veranderen in een ander symbool. Hierdoor is het mogelijk dat er een winnende combinatie van 3 of meer dezelfde symbolen ontstaat en het winst oplevert.

Het bonusspel levert gratis spins op

Diamond Cats free spins kan je winnen door het bonusspel te activeren. Hiervoor heb je 3 of meer bonussymbolen nodig. Dit zijn roze kussens in dit videoslot. Wanneer je deze ziet verschijnen, krijg je 10 gratis draaien cadeau. Een leuk extraatjes in dit spel van Amatic is dat wanneer er tijdens de free spins een wild verschijnt, deze wild blijft staan. Het blijft gedurende de hele bonusronde vast staan. Ze vervangen andere symbolen waardoor je kans op winst alleen maar toeneemt.

Ook kunnen de wilds als steaky wilds verschijnen in je bonusspel. Dit betekent dat ze een hele rol kunnen vullen. Ook deze gestapelde wilds blijven gedurende je hele bonusronde staan. Met een beetje geluk zal dit je veel winst opleveren.

Extra gokspelletje bij deze slot

Wanneer je een winnende combinatie hebt gedraaid, kan je het gewonnen geld gebruiken voor een extra gokspelletje. Dit kun je activeren door op de gamble knop te drukken die gaat knipperen. Tijdens dit spel is het de bedoeling dat je raadt wat de kleur van de kaart gaat worden, die zal worden omgedraaid. Raad je het goed, dan zal je bedrag worden verdubbelt. Doe je het fout, dan ben je het gewonnen geld weer kwijt.

Spelen voor echt geld? Veel leuker!

Nu je hier het spel gratis hebt kunnen spelen, is het wellicht leuk om het ook eens te proberen met echt geld. Dit geeft nog wat meer uitdaging en is, met een beetje geluk,  ook veel spannender. Als je verantwoord speelt en altijd in de gaten houdt dat het een gokspel is en blijft, kan dit een erg spannende extra dimensie geven. Om snel naar het betaalde spel te gaan, kan je op de knop onderaan dit spel drukken.

€250 + 100 FS