Dragons Pearl

De Dragons Pearl slot is wederom een spel van Amatic met een Aziatisch thema. De cultuur heeft verschillende mysterieuze eigenschappen die het een uitstekende thema voor een gokkast maken. Deze keer bestaan de symbolen uit verschillende dieren, bloemen en fantasie beesten. Ook een man en vrouw komen als symbolen op het speelveld voor. De verdeling van het speelveld is overigens deze keer iets anders dan veel andere slots van Amatic. Het zijn namelijk vijf rollen met vier rijen symbolen. Het aantal win lijnen is ook een stuk hoger met 50 mogelijkheden om winnende combinaties op te maken. Twee symbolen zullen we in deze review apart bespreken. Hiermee kan je namelijk de uiterst winstgevende Dragons Pearl free spins winnen.

Gratis spelen

Spelen

Spelen voor geld

Het Dragon Wild symbool

Het wild symbool van deze video slot is een Chinese draak. Het wordt ook wel het Dragons Wild symbool genoemd. Het is een langwerpig symbool dat maximaal vier rijen op een rol kan bedekken. Hierdoor is het dus mogelijk om een compleet speelveld te vullen met Wild symbolen. Dit zal zeker enorme prijzen opleveren aangezien een wild alle symbolen kan vervangen behalve het bonussymbool. Vijf rollen bedekt met Dragon Wilds zullen echter niet vaak voorkomen. Je kan je hoop daarom beter vestigen op het volgende symbool dat we gaan bespreken. Hiermee kan je namelijk free spins winnen die ook zeer winstgevend uit kunnen vallen.

Pearl symbool voor free spins

De naam Dragons Pearl van deze video slot is afgeleid van de twee belangrijkste symbolen van het spel. Dit is namelijk het draak symbool dat als wild fungeert en die we in de vorige paragraaf hebben besproken. Daarnaast is er ook nog een symbool van een parel. Deze pearl is een bonussymbool. Hiermee kan je potentieel vijf bonus spins winnen. Om dit te bereiken moet je drie of meer van deze symbolen op de rollen zien te krijgen. Het maakt niet uit op welke positie de parels komen te staan. Iedere willekeurige positie telt namelijk mee. Speel je de vijf free spins dan kan je extra bonusspins winnen met elke nieuwe pearl symbool dat op het speelveld komt te staan.

Zoals altijd kan je bovenaan deze pagina de slot die we bespreken gratis uitproberen. Je kan dan bekend worden met de speciale features en beoordelen of het het spel leuk vindt om te spelen. Is dit het geval dan klik je op de button onderaan de pagina om de slot voor echt geld te spelen.

€250 + 100 FS