Eye of Ra

Amatic creëerde dit spel dat is gebaseerd op de avonturen van de stipheld Indiana Jones. Het speelt zich af in het oude Egypte.  In dit spel is het mogelijk om een heleboel mysterie te ontdekken over de piramides, oude artefacten en Egyptische mythologie. En, natuurlijk is het de bedoeling om met dit spel zo veel mogelijk geld te winnen.

De gokkast is gemakkelijk te spelen. Het heeft ongelooflijk mooie graphics met inbegrip van een reeks symbolen, geïnspireerd op het oude Egypte. De gokkast bestaat uit bijzondere rollen. Er bevinden zich drie rollen aan de linker- en rechterkant van het scherm. En er zijn vier of vijf rollen in het midden van het scherm. Hierdoor heeft dit videoslot zo’n 720 manieren om te winnen.

Gratis spelen

Spelen

Spelen voor geld

Free spins winnen?!

Het is mogelijk om vrije draaien te ontvangen in dit spel. Dit kan als je het bonus symbool drie of meer keer op je scherm weet te draaien. Het bonus symbool is in dit spel; de piramide. Wanneer je er 3 of 4 weet te krijgen, kom je in een bonus feature van het spel. Je krijg dan vijf gratis spins cadeau. Met deze Eye of Ra free spins,  heb je de kans om nog meer geld te verdienen. En, draai je in deze vrije rondes nog een keer 3 piramides, dan krijg je opnieuw 5 extra draaien cadeau.

Wildsymbool bij Eye of Ra

Dit videoslot kent ook een wild symbool. Dit is het symbool van het oog van de Egyptische zonnegod. Wanneer dit symbool op het scherm verschijnt, kan het de vorm van een ander symbool overnemen, waardoor de mogelijkheid om winnende combinaties te maken groter wordt.

Het wild symbool kan alleen op de derde rol verschijnen. Daar kan het ook als stacked wild tevoorschijn komen. Dit bekent dat de hele rol gevuld zal worden met wild symbolen. De kans om dan te winnen wordt dan nog een stuk groter.

Voor echt geld spelen is veel spannender

En ben je enthousiast geworden over dit videoslot? Wanneer je het spel met speelgeld hebt gespeeld, heb je het als het goed is, leren kennen.  Ben je nu toe aan meer spanning, dan zou je voor echt geld kunnen gaan spelen. Spelen voor geld kan een leuke winst opleveren!

Ben je toe aan deze volgende fase? Klik dan op  de button die onder dit spel staat. Je komt dan terecht in een menu die je stap voor stap op weg helpt om voor echt geld te gaan spelen. Wij wensen je alvast veel plezier en vooral veel succes!

€250 + 100 FS