GrandX

GrandX is één van de meest populaire gokkasten ter wereld. Dit videoslot van Amatic is helemaal gebaseerd op het gok thema. Alle symbolen die in deze gokkast voorkomen hebben met gokken te maken. Je ziet onder andere een roulette rad, blackjack kaarten, dobbelstenen en een 7 symbool. Het slot heeft 5 rollen met 3 rijen symbolen en 9 winlijnen. En elk spel kan fantastische prijzen opleveren.

Gratis spelen

Spelen

Spelen voor geld

Unieke bonusfeature bij GrandX

GrandX biedt een unieke bonusmodule aan. Deze is wat anders dan we gewend zijn van de Amatic producent. Dit videoslot kent geen GrandX free spins, maar een ander lucratief bonusspel.
In het spel zit een rad van fortuin als bonus symbool. Als je 3 of meer van deze symbolen weet te draaien op je scherm, dan activeer je het bonusspel. Er verschijnt vervolgens een groter bonuswiel op je scherm met daarop allemaal verschillende geldprijzen. Je mag dit rad laten draaien en de prijs die verschijnt bij de pijl, heb je gewonnen. Er zit ook een winst verdubbelaar in het spel. Dit kan echt leuke bedragen opleveren. Wanneer je tijdens het bonusrad weer een bonuswiel weet te draaien, mag je opnieuw het rad een leuke zwieper geven en kijken of je nog meer geld kunt verdienen.

Wild symbool

Dit videoslot heeft ook een wild symbool. Dit is in dit spel een pictogram met het woord Grand X erop. Als je deze weet te draaien op je scherm, dan zal het andere pictogrammen vervangen. Hierdoor kan je winnende combinaties draaien en winsten maken. Deze pictogrammen kunnen het spel echt een stuk meer spanning geven.

Gratis spelen of voor echt geld?

Dit videoslot wordt steeds populairder. Het zorgt voor een geweldige sfeer en een fantastische casino-ervaring. Wil je het eerst uitproberen dan is het spelen voor speelgeld een leuke manier. Speel hier onbeperkt gratis en leer hoe je in deze gokautomaat kunt winnen. Je loopt geen risico om grote sommen geld te verliezen. Aan de andere kant, geeft het spelen voor geld wel een stuk meer spanning aan je spel. Dus, wil je na een tijdje gratis spelen, ook een keer een gokje wagen op dit videoslot voor echt geld? Dit kan heel snel door op de button onder dit spel te drukken. Je kan dan een account aanmaken en geld storten. Wie weet win je wel een leuk geldbedrag met je ingezette geld. In ieder geval wensen we je veel speelplezier en geluk!

€250 + 100 FS