Hot 27

Iedereen die het leuk vind om te gokken zal erg gecharmeerd zijn van Hot 27 free spins. Het heeft nieuwe retro symbolen en grotere, sappigere prijzen dan ooit tevoren. Daarnaast zijn er een aantal nieuwe verrassingen om het interessant te houden wanneer je de rollen draait op zoek naar geluk. Hot 27 heeft al je favoriete fruitsymbolen zoals citroenen, kersen, sinaasappels en pruimen in huis. Ook vind je de beste retro symbolen als bellen, bars en zevens terug. Het heeft zeer serieuze geldprijzen aan boord en een aantal innovatieve bonus spellen.

Gratis spelen

Spelen

Spelen voor geld

Draai de rollen!

Het spel heeft een no-nonsense veld met drie rollen en drie winlijnen. Er zijn wel 27 winlijnen om te bespelen. De retro symbolen zijn bijzonder licht en geven die bekende, warme slotmachine gloed. Alle symbolen kunnen dus op maar liefst 27 manieren op één lijn worden gezet. Iedere lijn kan goed zijn voor serieuze geldprijzen. Zo kan je tot wel 2.000 punten winnen voor het uitlijnen van drie kersen, citroenen, pruimen of sinaasappels. Dit kunnen zomaar 16.000 punten worden wanneer dat met drie bars lukt. De hoogste prijzen worden gegeven door de bellen met 20.000 punten en wel 40.000 punten voor drie zevens.

De bonusspellen maken het zelfs nog interessanter. Wanneer de “wild star” namelijk op een winlijn staat zal iedere prijs toenemen met 50 procent. Als het je lukt om het veld te vullen met negen dezelfde symbolen zullen alle prijzen zelfs worden verdubbeld.

Het is ook mogelijk om met iedere prijs te gokken door middel van de populaire kaart optie. Als je de prijs graag wil verdubbelen probeer je te voorspellen of de kleur rood of zwart zal zijn. Ga je voor het grote geld voorspel dan of de kaart schoppen, klaveren, harten of ruiten is. In dat geval zal je de punten zien verviervoudigen.

Grote en kleine inzetten

Het spel kan je hier volledig gratis beoefenen. Denk je dat je klaar bent om echte prijzen te winnen druk dan gewoon op de button die je onderaan het spel kan vinden. Hot 27 is geschikt voor zowel de beginner als de gevorderde speler. Al voor één punt kan je de rollen laten draaien wat erg leuk voor diegene die het wat voorzichtig aan wil doen. Voor spelers die van grote inzetten houden kan er tot wel 1.000 punten per draai worden ingezet.

€250 + 100 FS