Hot Diamonds

Een diamant is een symbool van luxe en rijkdom. De ontwikkelaars van Amatic hebben de edelsteen bij verschillende slots als thema gebruikt. Zo ook bij de Hot Diamonds videoslot die je op deze pagina gratis kan spelen. Zij weten natuurlijk dat veel mensen graag een groot bedrag willen winnen op de gokkasten. Daarmee kunnen zij dan een mooie diamant kopen. Dit zou verklaren waarom je in Amatic casino’s ook onder andere nog Cool Diamonds 2, Diamonds on Fire en Diamond Monkey kan spelen. Hiermee hebben we niet eens alle slots besproken met eenzelfde thema. De edelsteen spreekt natuurlijk ook tot de verbeelding. Het geeft de spelers de hoop om hoge geldbedragen te winnen.

Gratis spelen

Spelen

Spelen voor geld

Een speelveld vol edelstenen

Het speelveld van deze bewuste slot bestaat uit vijf rollen met elk drie rijen symbolen. Als speler heb je maximaal tien win lijnen tot je beschikking om hiermee combinaties te maken. Het aantal win lijnen kan je echter zelf instellen. Hierdoor is het mogelijk om met een inzet zo laag als 1 cent per spin te spelen. De symbolen waarmee je moet combineren zijn allemaal verschillende edelstenen. De hoogste prijs is te winnen met de hete diamant waar het spel zijn naam aan te danken heeft. Dit is een bijzondere rode diamant met vlammen erachter afgebeeld.

Het diamanten ster symbool

Hoewel het spel hete diamanten heet zijn de speciale features verbonden aan een symbool van een diamanten ster. Dit symbool is namelijk een wild die andere symbolen kan vervangen. Daarnaast fungeert de met diamanten belegde ster ook nog als een scatter. Dit betekent dat als je drie, vier of vijf van de sterren op de rollen kunt krijgen dat je hiermee Hot Diamonds free spins wint. Tien spins zonder inzet om precies te zijn. Je kansen om hoge prijzen te winnen tijdens deze feature zijn ook nog eens beter dan tijdens het basisspel.

Free spins met prijs op elke positie

Tijdens de bonus feature zal het nog veel makkelijker zijn om prijzen te winnen. Normaal moet je namelijk een combinatie van symbolen op een winlijn van links naar rechts maken. Tijdens de free spins feature hoeft dit niet meer. Je kan dan namelijk op elke actieve winlijn de symbolen van dezelfde soort bij elkaar optellen. Ze hoeven niet meer aaneengesloten op een lijn te staan en zullen toch als prijs tellen. Dit zal vaak gebeuren want op iedere rol komen de edelstenen opgestapeld voor waardoor je het hele speelveld met hetzelfde symbool kan vullen.

€250 + 100 FS