Hot Neon

Hot Neon free spins is een spel met traditioneel aanvoelende eigenschappen. Het is dan ook uitgerust met de klassieke fruit symbolen op zijn rollen. Zo zijn er kersen, citroenen, meloenen en de welbekende rode zevens te vinden. Ook vind je hier enkele, dubbele en drievoudige bar symbolen terug. Maar in deze game heeft ieder symbool wel een unieke eigen look meegekregen die volledig verschillen van hoe je ze al zo vaak zal hebben gezien. Doordat ze ook nog eens een neon gloed hebben gekregen kan je ze zelfs zien wanneer je het licht zou uitdoen.

Gratis spelen

Spelen

Spelen voor geld

Heerlijke geluidseffecten

Een leuke extra optie zijn de winstgevende “free spins” die je kan activeren. Het ontwerp van het spel is minimalistisch en concentreert zich met name op de gameplay zelf. De zwarte rollen worden zelfs nog mooier doordat er een aantal symbolen violet zijn gekleurd. Het geluid is eenvoudig maar past erg goed bij het spel. Je kunt het draaien van de rollen duidelijk horen evenals de klik wanneer ze tot stilstand komen. Wanneer je wint hoor je zelfs de muntjes in bak kletteren, wat een heerlijk geluid!

Hoe te spelen

Je speelt het spel door simpelweg de rollen te laten draaien op zoek naar fruit, zevens of bars. Het is mogelijk prijzen te verhogen en gratis draaien te winnen met de sterren bonus. Het spel heeft vijf winlijnen en een grote selectie aan extra gok mogelijkheden. Of je het nu gratis wil spelen, tegen kleine inzetten of voor het grote geld wil gaan. Deze fruitige fruitmachine biedt je hier alle gelegenheid toe.

Test het gratis

We kunnen wel duizend woorden vertellen over deze prachtige glow in the dark machine. De beste manier echter is om het te ontdekken door het zelf uit te testen. Op deze website bieden we je de mogelijkheid om dit geheel gratis te doen. Neem de proef op de som totdat je zeker weet dat je alles wat het spel te bieden heeft hebt ontdekt. Wanneer je vervolgens voor het echte geld wil gaan spelen druk je simpelweg op de button die je onder het spel kan terugvinden.

€250 + 100 FS