Hot Scatter

Hot Scatter is een video slot van Amatic die je bij meerdere online casino’s kunt spelen. Op deze pagina geven we je de mogelijkheid om het spel gratis te oefenen. Na een korte laadperiode kan je de slot hierboven aanschouwen en uitproberen. Wat je op dat moment voor je ziet is een online gokkast met een klassiek thema. Het is een fruitautomaat met onder andere kersen, druiven en citroenen als symbolen. Een laag aantal win lijnen is ook een eigenschap van klassieke gokkasten. Op deze slot zijn dit er 10 in totaal. Waar je als speler vooral naar uitkijkt tijdens het spelen zijn de scatter symbolen. Hiermee kan je namelijk 15 Hot Scatter free spins winnen waarbij de prijzen met 3 vermenigvuldigd worden.

Gratis spelen

Spelen

Spelen voor geld

Klassieke symbolen en een hete scatter

Voor de meest imponerende grafische beelden hoef je de Hot Scatter slot niet op te starten. Er is voor een klassiek gokkasten thema gekozen met fruitsymbolen. Kersen, citroenen, sinaasappels, pruimen, druiven, meloenen en zevens. Dat zijn de symbolen waarmee je winnende combinaties moet maken op de tien win lijnen. Het zijn de standaard animaties en zelfs deze zijn nog simpel weergegeven. In het bijzonder moet je letten op het scatter symbool. Dit is de blauwe ster met een rood rondje erachter. Het doet een beetje denken aan het symbool van Captain America. Net zoals deze stripheld heeft de blauwe ster ook superkrachten. Dit begint bijvoorbeeld met de mogelijkheid om combinaties te maken die niet van een winlijn afhankelijk is. Daarnaast geeft het je ook de mogelijkheid om zeer hoge prijzen te winnen in de free spins feature.

Free spins met een 3x multiplier voor hoge prijzen

De reden waarom veel spelers de Hot Scatter slot leuk gaan vinden is de free spins feature waarmee je zeer hoge prijzen kunt winnen. Om de feature te activeren is het de bedoeling om drie of meer scatter symbolen op de rollen te krijgen. Dit is niet makkelijk maar je krijgt er wel 15 gratis spins voor terug. Hier houdt het goede nieuws nog niet bij op want de spins zonder inzet hebben een bijzondere eigenschap. De prijzen die je wint gedurende deze feature zullen namelijk met een 3x multiplier worden vermenigvuldigd. Dit pakt natuurlijk zeer winstgevend uit. De hoogste prijs van vijf zevens is dan niet meer 500 keer je inzet waard maar 1500 keer het bedrag dat je per spin inzet. Dit wordt een bedrag die iedere speler graag op zijn of haar balans zou willen bijschrijven.

€250 + 100 FS