Hot Seven

Hot Seven free spins is een traditioneel gokspel. Het heeft vijf rollen, drie rijen en vijf win lijnen die niet kunnen worden aangepast. Het ontwerp is helemaal retro en brengt je terug naar vervlogen tijden. Zo heeft het geluidseffecten die je doen denken aan de gokmachines zoals je ze vroeger kon vinden.

Gratis spelen

Spelen

Spelen voor geld

Vier soorten prijzen

Het spel beschikt over in totaal negen verschillende symbolen. Van deze symbolen is één een bonus symbool en de rest zijn normale. Om de waarde van de kaart te zien kan je op het vraagteken klikken waarna de waardes zichtbaar worden. De symbolen kunnen als volgt worden gecategoriseerd:

1. Lage prijzen
De vier iconen die een lage prijs representeren zijn allen weergegeven in de vorm van fruit. Dit is in de vorm van een kers, citroen, sinaasappel en een pruim. Het is mogelijk om 200, 500 of 2.000 punten te winnen afhankelijk van of drie, vier of vijf van dezelfde soort worden gedraaid. De kers geeft zelfs 50 punten bij slechts twee dezelfde.

2. Hoge prijzen
Er zijn twee iconen die een hogere prijs representeren, deze zijn ook weergegeven als fruit. Ditmaal in de vorm van een watermeloen of als druiven. Deze geven een beloning van 500, 2.000 of 5.000 punten. Dit is eveneens afhankelijk van of er drie, vier of vijf van dezelfde soort op de win lijn staan.

3. Jackpot
De zevens zijn waar deze gokmachine zijn naam aan te danken heeft. Wanneer je er vijf op een rij draait krijg je dan ook de grootst mogelijke prijs uitbetaald: 50.000 punten! Maar ook wanneer je er slechts drie of vier op een rij hebt is het prijs. Bij drie op een rij ontvang je namelijk 1.000 punten en bij vier 10.000 punten.

4. Sterren
De sterren in het spel geven altijd prijs. Ze geven een willekeurige in iedere positie van het spel, ongeacht hoeveel het er zijn of het feit dat ze op een win lijn staan.

Mogelijkheid om te gokken

Bij deze gokmachine heb je bij vrijwel iedere prijs de mogelijkheid om te gokken. Druk simpelweg op de “gamble” knop en kies de kleur en soort van een kaart. Wanneer je de kleur goed hebt verdubbeld de prijs. Wanneer je zowel de kleur als de soort goed hebt verviervoudigd de prijs zelfs.

Gratis uitproberen!

Het spel kan je hier geheel gratis uitproberen met demo punten. Kijk rustig of dit hetgeen is wat je graag speelt en of het winstgevend voor je zou kunnen zijn. Wanneer je het om geld zou willen spelen druk je simpelweg op de button onderaan het spel en vervolgens speels je direct voor de echte prijzen.

€250 + 100 FS