Hot Star

Speel hier Hot Star free spins geheel gratis en ontdek of het spel is wat je zoekt. Heb je de slag te pakken en vind je dit spel leuk? Klik dan op de button onderaan het spel en win de mooiste geldprijzen.

Gratis spelen

Spelen

Spelen voor geld

Hot Star

In dit spel vind je in ieder geval de klassieke gokmachine symbolen terug. Je kunt niet alleen aanzienlijke geldprijzen winnen met de bekende symbolen als sinaasappels, pruimen, druiven, kersen, citroenen en meloenen. Het heeft ook een interessant extraatje in huis wanneer je een “wild star” symbolen op de rollen weet te krijgen.

Niet alleen is deze ster namelijk in staat om alle symbolen te vervangen. Het maakt ook nog eens alle omringende symbolen “wild”, wat zal resulteren in grote prijzen. Al vanaf één punt kan je de rollen laten draaien. Hierdoor is dit spel aantrekkelijk voor zowel beginners als gevorderde spelers.

Hoe speel je Hot Star?

Het spel heeft vijf rollen en tien win lijnen. In vergelijking met andere spellen met vijf rollen is dat niet veel. Om die reden is het dan ook niet mogelijk om het aantal win lijnen te verlagen.

  1. Klik de “bet size” box om de waarde van munten te kiezen. Deze vind je rechts onderin het scherm. Je kunt de totale waarde van iedere draai instellen op maximaal tien keer de muntwaarde.
  2. De speler wint wanneer er drie dezelfde symbolen van links naar rechts op een van de win lijnen verschijnt. De grootste prijzen zullen gewonnen worden wanneer er vijf dezelfde symbolen op een win lijn worden gedraaid.
  3. De rode zeven is het symbool dat je het liefst zal willen zien. Als er namelijk vijf van op een rij komen win je 250 munten. De meloen is het meest waardevolle fruit met een prijs van maximaal 80 munten. Andere soorten fruit zorgen voor prijzen tussen 20 en 60 munten.

Altijd wanneer je dit spel speelt en een prijs wint, heb je de mogelijkheid om te gokken. Wanneer je ervoor kiest om te gokken ga je naar een scherm waar je een dichte speelkaart ziet. Om de prijs te verdubbelen moet je proberen te voorspellen welke kleur de kaart heeft, rood of zwart. Wil je proberen om de prijs te verviervoudigen moet je voorspellen of de kaart van de soort klaveren, schoppen, harten of ruiten is.

Grote prijzen mogelijk

De hoogte van de prijzen per winlijn lijken in eerste instantie niet erg groot vergeleken bij andere slotmachines, maar schijn bedriegt! Vanwege de Hot Stars die als een soort joker werken kunnen de prijzen op veel win lijnen tegelijk worden gewonnen. Hierdoor lopen ze zeer snel op en wanneer je ze dan ook nog weet te verviervoudigen verschijnt er een respectabel aantal punten op het scherm.

€250 + 100 FS