Hot Twenty

Met deze gokkast ga je terug in de tijd. Een visueel ingetogen fruitautomaat waarbij je speelt met de traditionele fruitsymbolen.  De citroen, sinaasappel en kers, leveren in dit geval de minste winst op. Bij de watermeloen, druiven en pruimen is deze winst twee keer zo hoog.
Deze gokkast is een 5 rollen slot met 3 rijen. Je kunt de winlijnen inzetten op 10 of op 20. Winnende combinaties zijn alleen te krijgen vanaf de linker kant. Het is mogelijk om te draaien vanaf 10 cent met een maximum van 10 euro per draaibeurt.

Gratis spelen

Spelen

Spelen voor geld

Het belangrijkste symbool

De zeven is in deze gokkast het belangrijkste symbool. Deze klassieke zeven betaalt het hoogste uit en is tevens de wild in het spel. Dit betekent dat alle zevens die in het spel worden gedraaid, andere symbolen kunnen vervangen. Alleen de scatter kan niet worden vervangen. Hierdoor is het mogelijk om meer winnende combinaties te draaien. En ook kan de zeven zorgen voor het winnen van de jackpot wanneer het op alle rollen weet te verschijnen en zo het hele beeld vult.

De gouden ster

Dit symbool speelt voor scatter in dit spel. Dit symbool hoeft niet naast elkaar te verschijnen, maar mag overal komen te staan. Wanneer je  of meer van deze sterren ziet verschijnen, wordt de inzet verdubbeld. In dit spel leiden de scatter echter niet tot Hot Twenty free spins. In deze gokkast worden alleen inzetten verdubbeld. Bij 3 scatters wordt de inzet 5x verdubbeld, bij 4 scatters is dit 20x. En bij 5 scatters op de rollen, levert je dit een vermenigvuldiging van 500 keer de inzet op.

Gokfunctie

Draai je winnende symbolen naast elkaar dan krijg je een mogelijkheid om een gok modus te activeren. Je kunt je winst verdubbelen door te kiezen welke kleur kaart er zal worden omgedraaid. Het is ook mogelijk om je winst te laten verviervoudigen. Hiervoor moet je naast de juiste kleur, ook het juiste symbool weten te raden.

Eerst gratis, dan voor het echt

Op onze site is het mogelijk om deze klassieke gokkast met fruit en zevens, eerst gratis uit te proberen. Je krijgt speelgeld waarmee je de manier van spelen goed kunt oefenen. Als je het een leuk slot vindt en toe bent aan het spelen voor echt geld, is het mogelijk om via de button onder het spelletje naar het echte spelen te gaan. Je moet dan wel een account hebben en geld op dit account hebben gestort. Veel plezier met deze gokkast.

€250 + 100 FS