Lovely Lady

De Lovely Lady slot van Amatic Industries kan je hierboven gratis uitproberen. Dit is zeker de moeite waard want je kan hiermee de mogelijkheden van het spel ontdekken. Wanneer je van plan bent om voor echt geld te gokken in een online casino dan wil je natuurlijk graag weten of er hoge prijzen te winnen zijn. Op dit gebied zal de videoslot je zeker niet teleurstellen. Zeker met de free spins modus kan je winst zeer hoog oplopen. Hoe je deze kunt activeren en wat je allemaal van de slot met de mooie dame kan verwachten lees je in deze review.

Gratis spelen

Spelen

Spelen voor geld

Lovely Lady symbolen

De video slot met de mooie dame heeft een standaard speelveld van 5 rollen en 3 rijen. De symbolen die hierop staan afgebeeld bestaan onder andere uit dingen die je geluk kunnen brengen. Zo is er bijvoorbeeld een hoefijzer en klavertje vier symbool. Daarnaast is er nog een lieveheersbeestje, paddenstoel en spaarvarken. Deze worden aangevuld met de speelkaartsymbolen A tot en met 9. Twee symbolen hebben een speciale feature in het spel. Dit is het symbool van de mooie vrouw en een kristallen bol.

Wild met dubbele prijzen

Het symbool van de vrouw is een wild. Dit wil zeggen dat je de vrouw kunt gebruiken om andere symbolen in het spel te vervangen. Wanneer je dit doet zal de prijs van de winnende combinatie ook nog eens verdubbeld worden. Je krijgt dus twee keer zoveel punten als normaal op je balans erbij. De vrouw waar het spel zijn naam aan te danken heeft is overigens ook de hoogste prijs die je kunt winnen. Vijf van deze symbolen levert je namelijk 900 keer je inzet op. Dit kan nog hoger oplopen in de volgende speciale feature.

Free spins met driedubbele prijzen

Naast de vrouw is er ook nog een kristallen bol die waarzegsters gebruiken om in de toekomst te kijken. Deze keer is dit het scatter symbool. Met drie of meer van deze symbolen op iedere positie op het speelveld win je 15 Lovely Lady free spins. Met het spelen van deze spins kan je grote winsten verwachten. Alle prijzen die je gedurende deze feature wint zullen namelijk met drie vermenigvuldigd worden. De vijf vrouwen symbolen die in het basisspel 900 keer je inzet waard zijn worden hierdoor dus opeens 2700 keer je inzet waard. Het is daarbij ook mogelijk om opnieuw gratis spins te krijgen. Dit kan wanneer je tijdens de feature weer drie of meer kristallen bollen op de rollen ziet staan.

€250 + 100 FS