Lucky Bells

Ben je ook zo gek op de ouderwetse gokautomaten? Dan is Lucky Bells zeker een fantastisch videoslot om hier gratis te spelen. Dit 5 rollen slot heeft 20 winlijnen en geweldige bonussen.  Dit kleurrijke spel, lijkt op de ouderwetse gokkasten, maar is gestoken in een modern jasje. Het staat garant voor vele uurtjes speelplezier.

Gratis spelen

Spelen

Spelen voor geld

Wel 3 bonusfuncties

Amatic heeft normaal gesproken vaak 2 soorten bonussen in hun videoslots verwerkt. Echter in Lucky Bells, maken ze een uitzondering en hebben ze voor 3 bonusfuncties gekozen.

Bonus 1; stacked wilds

Als eerste heb kan je een stacked wild tegenkomen op de middelste rol. Dit is een zeer aangename wild omdat het meer voordelen biedt dan een enkele wild. Als er nu een wild op de middelste rol verschijnt, dan zal het uitklappen over de hele spoel. Dit wordt dus een volledige wild en vervangt alle symbolen. Hierdoor heb je meer kans om winnende combinaties te formeren en dus ook meer kans op winst. Alle symbolen kunnen worden vervangen, behalve het scatter symbool. De wild in dit spel is de bel.

Bonus 2; het scattersymbool

Het scattersymbool is ook een belangrijk pictogram in dit spel. Dit is een ster. Als je 3 of meer van deze sterren in dit spel weet te draaien, dan ontvang je Lucky Bells free spins.

Bonus 3; een extra scattersymbool

En dit is de extra toegevoegde bonus. Er is nog een scattersymbool in dit spel en dat is het lieveheersbeestje. Dit schattige diertje kan je vele prijzen laten winnen. Op willekeurige plaatsen in dit spel kan dit symbool verschijnen en een prijs opleveren.

Heb je gewonnen met een draai, dan is het ook nog mogelijk om je winst in te zetten in een gamble spel. Je wordt dan gevraagd om te raden welke kleur kaart er zal verschijnen op je scherm. Als je de juiste kleur weet te voorspellen,dan zal je winst verdubbelen. Heb je het fout geraden, dan zal je winst helaas verdwijnen.

Ga je toch voor de echt winst?

Wanneer je het spel hier eerst gratis hebt uitgeprobeerd, is het leuk als je ook echt van de leuke uitbetalingen in dit spel kunt gaan genieten. Dit kan alleen als je geld op je spelersaccount hebt gestort en voor echt geld gaat spelen. We hebben je het gemakkelijk gemaakt met een extra button onder dit spel. Hiermee kan je voor het echie gaan spelen. Ga genieten van dit fantastische spel met een hoge kwaliteit graphics, geweldige geluiden en 3 briljante bonusfuncties.

€250 + 100 FS