Lucky Coin

In de Aziatisch cultuur bestaan er verschillende gelukssymbolen. Tijdens het spelen op de Lucky Coin slot van Amatic is er ook een gelukssymbool dat op de rollen voorkomt. Dit is namelijk een geluksmunt. Het is één van de symbolen op de vijf rollen met tien win lijnen die je leuke prijzen kunnen opleveren. Alle symbolen zijn afgestemd op het Aziatische thema van het spel. De twee belangrijkste symbolen zijn de Chinese dame en de geluksmunten. Hiermee kan je in het basisspel al tot 9000 keer je inzet winnen. Tijdens de Lucky Coin free spins kan de winst nog hoger oplopen.

Gratis spelen

Spelen

Spelen voor geld

Chinese dame is wild en hoogste prijs

Een symbool op de online gokkast die iedere speler graag op het speelveld zal zien verschijnen is de Chinese dame. Het is een vrouw gekleed in traditionele kleding die een parasol vasthoudt. Het is ten eerste de hoogste prijs die je kunt winnen in het spel als je een combinatie van vijf van deze symbolen kunt maken. Hiermee win je namelijk 9000 keer je inzet. Daarnaast fungeert de dame ook als een wild symbool waarmee je andere symbolen kunt vervangen. Bij iedere combinatie die met een wild gecompleteerd kan worden zal de prijs bovendien worden verdubbeld.

Drie of meer Lucky Coins voor free spins

Als laatste moeten we ook zeker de rol van het Lucky Coin symbool bespreken in deze review. Het is de tweede hoogste prijs die je kan winnen op de slot. Vijf van deze scatter symbolen geven je 5000 keer je inzet als prijs. Extra voordeel is dat de symbolen niet op een winlijn hoeven te staan. Zij betalen uit op iedere mogelijke positie op het speelveld. Extra winstgevend zijn de symbolen wanneer er drie of meer op de rollen komen te staan. In dat geval zal je namelijk naast de prijs ook nog beloond worden met 15 free spins. De potentie om een grote winst te pakken is hierdoor zeer groot. Tijdens de spins zonder inzet zullen namelijk ook alle prijzen die je wint met drie vermenigvuldigd worden. het gevolg is dat de puntenbalans waarmee je speelt zeker een flinke boost zal krijgen. Helemaal natuurlijk wanneer tijdens de gratis spins de Chinese dame regelmatig tevoorschijn komt.

Bovenaan deze pagina is de Luck Coin slot gratis te spelen. Het is een mogelijkheid voor je om het spel uit te proberen. Wil je graag voor echt geld spelen? Dan klik je de button onder deze tekst die je naar een online casino zal brengen waar de slot beschikbaar is.

€250 + 100 FS