Magic Idol

De mensen die op een afgelegen eiland wonen in het midden van de oceaan hebben vaak de meest interessante culturen. Zij zijn immers totaal afgesloten van de rest van de wereld. Zo ontstaat er een unieke cultuur die met geen andere te vergelijken is. Wanneer je speelt op de magic Idol slot van Amatic dan begeef je jezelf op zo’n eiland. Je zal hier ook een inheemse stam aantreffen. Maak je echter geen zorgen want het zijn geen kannibalen maar zeer vrolijke mensen. Dit valt onder andere af te leiden aan de vrolijke muziek die je tijdens het spelen te horen krijgt. Ook het magische masker dat zeer belangrijk is voor de stam heeft een grote glimlach op zijn gezicht. Deze grijns zal wellicht ook op jouw mond verschijnen want de kans is best groot dat je enkele leuke prijzen in de wacht gaat slepen tijdens het gokken.

Gratis spelen

Spelen

Spelen voor geld

Gokken op een tropisch eiland

Tijdens het gokken op de slot die hierboven te spelen is ervaar je het leven op een verlaten tropisch eiland. Het leven is hier primitief maar wel vol met cultuur. De symbolen op het standaard speelveld met tien win lijnen geven je hier een voorstelling van. Zo is er onder andere een stenen bijl, een bongo, blauwe piranha en een toekan vogel. De hogere prijzen zijn te winnen met de man en vrouw van de stam en het symbool waarop het prachtige eiland is te zien. Deze laatste is de hoogste prijs die je kunt winnen. In het basisspel bedraagt deze 500 keer de inzet waarmee je speelt. Helaas is er geen wild symbool op de Magic Idol videoslot om je te helpen combinaties te maken. Wel is er een scatter symbool die je free spins kan opleveren.

Winstgevende free spins op Magic Idol

De Magic Idol free spins zijn te winnen met drie of meer van de magische maskers. Deze draaien van de rollen zullen altijd zeer winstgevend uitpakken. Tijdens de 15 spins zullen namelijk alle prijzen met een 3x multiplier worden vermenigvuldigd. De eerdergenoemde hoogste prijs met het eiland symbool wordt dan opeens 1500 keer je inzet waard. Dit is dan dus de inzet die je speelde voordat de gratis spins geactiveerd werden. Tijdens de feature hoef je namelijk niks in te zetten. Ook handig om te weten is dat je de feature opnieuw kunt activeren terwijl deze nog actief is. De 15 spins zullen in dat geval bij het overgebleven totaal opgeteld worden.

€100 + 0 FS