Mermaids Gold

Mermaids Gold free spins is uitgerust met vijf rollen en 25 winlijnen. Het beschikt onder meer over een “wild” symbool, vijf willekeurig activerende bonus spellen en een schatkist bonusronde.

Gratis spelen

Spelen

Spelen voor geld

Het ontwerp

Mermaids Gold is een prachtig vormgegeven gokspel dat zich afspeelt rond vijf verschillende zeemeerminnen. Het doet een beetje aan Ariël en haar zussen denken uit de kleine zeemeermin. De symbolen in het spel lijken wel een beetje handgetekend en bevatten: Een gouden, groene, blauwe, rode en paarse zeemeermin. Daarnaast zien we een schatkist, een dolfijn, een zeepaard, een zeester en twee verschillende schelpen voorbij komen.

De eigenschappen

Het “wild” symbool is uiteraard de geliefde gouden zeemeermin. Ze kan voor ieder symbool staan behalve die van de schatkist.

Na iedere draai is het mogelijk om één van de vijf zeemeermin bonussen te activeren. Dit gebeurd als de zeemeermin van de rots springt die zich boven de rollen bevindt.

De gouden zeemeermin kan tot wel twintig gratis draaien belonen in het spel. Alle punten die je wint worden ook nog eens tot maximaal tien maal vermenigvuldigt. Mocht je pech hebben en helemaal niets winnen tijdens de gratis draaien. Krijg je nog steeds een verdubbeling van je punten als troostprijs.

De paarse zeemeermin zal drie willekeurige cijfers selecteren tussen nul en negen. Deze cijfers zullen vervolgens door elkaar worden gegooid zodat ze een prijs vormen tussen de 15 en 984 punten.

De rode zeemeermin zal je vragen om een van de schelpen op het scherm te selecteren. Hiermee win je vervolgens een winlijn vermenigvuldiger. Maar als een van de zeemeerminnen je een kus toe blaast, zal de prijs nog verder toenemen.

De groene zeemeermin zal je ook vragen om een schelp te selecteren. Ditmaal zullen de schelpen je een winlijn vermenigvuldiger belonen tussen de 10 en 500 keer.

De blauwe zeemeermin zal je belonen met een tot drie gratis super draaien. Dit houdt in dat elk symbool in het spel verspreid wordt en kan uitbetalen op iedere positie. Ze hoeven dus niet per se op een winlijn te staan.

Drie of meer schatkist symbolen op een willekeurige positie in het spel zullen de “schatkist kies en win” optie activeren. Open simpelweg een van de schatkisten om verschillende zeemeerminnen te onthullen. Verzamel verschillende combinaties om een totale winlijn vermenigvuldiger te winnen.

Leer gratis hoe het spel werkt

Dit geweldige spel heeft een hoop verschillende opties. Je kan ze op je gemak helemaal gratis ontdekken en bekijken of de zeemeerminnen je goedgezind zijn. Zodra je graag om inzetten met echt geld wil gaan spelen, druk dan simpelweg op de button onderaan het spel.

€250 + 100 FS