Merry Fruits

Probeer dit vrolijke slot eens uit. Het heeft levendige kleuren en is een genot om te spelen. Het spel heeft 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen. Deze winlijnen zijn in te stellen. Het is een videoslot dat geschikt is voor spelers die hoge inzetten willen plaatsen. Maar, ook kunnen spelers met kleine inzetten op deze gokkast een gokje wagen.

Het videoslot bestaat uit vrolijke vruchten als symbolen. Elk pictogram heeft ogen en iets anders dat het stuk fruit uniek maakt. De kleuren spatten echt van het scherm af. De citroenen hebben bijvoorbeeld Mexicaanse hoeden op en de prachtige sinaasappels hebben piratenhoeden op. Ook is er nog een peer met een elfenstokje en appels met een bril op en een rokje aan. Het zijn stuk voor stuk grappige symbolen waar veel zorg aan besteed is bij het ontwerpen. Dit maakt het spel erg aantrekkelijk om te spelen.

Gratis spelen

Spelen

Spelen voor geld

De zeven als wild

De wild is in dit spel een ander symbool dan fruit. Het is een grappige zeven met een microfoon in zijn handen. Dit leuke symbool kan andere symbolen vervangen. Hierdoor kan je meerdere winnende combinaties maken. Als je op alle rollen een 7 hebt staan, dan win je een hoofdprijs.

Verzamel 3 of meer grappige sterren en win free spins

Merry Fruits free spins kan je natuurlijk ook winnen in dit slot van Amatic. Er kunnen grappige gele sterren in beeld verschijnen. Deze sterren hebben een snor en een bril op. Deze ster is de scatter in dit spel. Wanneer je er 3 weet te draaien dan win je free spins in dit spel. Verzamel je op elke rol een ster, dan kan je ook hiermee een grote prijs winnen.

Speel eerst gratis en geniet van het spel

Om te kunnen genieten van dit spel en geen geld te verliezen, is het prettig dat je het spel hier eerst gratis kan uitproberen. Met speelgeld is het ook enorm plezierig om dit spel goed uit te proberen. Maar, met dit slot kan natuurlijk ook leuke winsten opleveren. En wil je kans maken op die echte winsten, dan is het nodig dat je het slot voor echt geld gaat spelen. Wanneer je denkt deze gokautomaat goed onder de knie te hebben, kan je misschien de overstap maken naar spelen in de real modus. Hiervoor kan je op de knop onder het spel drukken. Je zal dan terecht komen in een menu waarmee je geld kunt gaan storten op je account en met dit account kunt gaan gokken met echt geld. Wellicht levert dit je leuke prijzen op. Veel geluk!

€250 + 100 FS