Party Time

Ben je wel in voor een feestje? Speel dan dit spel van Amatic hier gratis. Een gokkast met een zeer vrolijk thema. Voor alle feestbeesten zeker een aanrader. Het is een videoslot dat zeer gemakkelijk te begrijpen is.

De symbolen die voorkomen op de rollen hebben uiteraard te maken met het feestthema. Een fles champagne, ballonnen en cadeautjes en een taart met kaarsen, draaien in vrolijke kleuren rond. Het slot heeft 5 rollen en 3 rijen met symbolen. Winlijnen zijn niet aanwezig in dit slot. Symbolen moeten van links naar rechts op elkaar aansluiten, dan win je de ronde. Dit betekent dat je elke ronde meer kans maakt om te winnen. De champagnefles levert in dit spel het meeste op. Draai je 5 van deze symbolen dan ontvang je de hoogste winst.

Gratis spelen

Spelen

Spelen voor geld

Het is partytime!

Party Time free spins zijn in dit slot te winnen door symbolen die partytime op zich hebben staan. Dit zijn de zogenaamde scatter symbolen. Als je 3 of meer van deze symbolen op de rollen weet te krijgen, ontvang je als cadeau maximaal 15 gratis spins. Dit is afhankelijk van het aantal symbolen. Bij 3 scatters krijg je 7 gratis draaien. Bij 5 scatters, krijg je de 15! Verschijnen er tijdens deze bonus ronde weer 3 scatters, dan ontvang je opnieuw spins cadeau. Het partytime symbool kan op elke plek voorkomen.

Geen wild, maar een multiplier

Het spelen van dit slot biedt echt veel entertainment. Je beleeft er uren plezier aan. Helaas kent dit slot geen wild zoals bij veel andere Amatic slots. Maar, er komt als extraatje een multiplier in het spel. Dit betekent dat wanneer je tijdens de gratis draaien, een winnende combinatie krijgt, het bedrag wordt verdubbeld. Dit levert leuke winsten op.

Wanneer je een bedrag hebt gewonnen, kan je op de gamble knop drukken om met het gewonnen bedrag een extra gokspelletje te doen. Je moet dan de kleur van de kaart raden. Raad je deze goed, dan verdubbel je het gewonnen bedrag. Is het antwoord fout, dan zal je gewonnen winst weer vanuit je account verdwijnen.

Eerst voor de lol, daarna voor geld

Probeer hier dit spel gratis uit. Leer het kennen en doe er veel ervaring mee op. Als je toe bent om voor echt geld te spelen, dan is het heel eenvoudig. Druk dan op de button onder het spel. Met een multiplier in het spel kan dit wellicht leuke echte winsten opleveren.

€250 + 100 FS