Roman Legion

Roman Legion free spins is een gokspel met geweldige grafische eigenschappen. De zijn transparant en op de achtergrond zien we vlaggen en wapens van een gigantisch Romeins leger. Het spel heeft vijf rollen en drie rijen met tien winlijnen. Er zijn twee redenen waarom dit spel de moeite waard is om eens goed te bekijken. Ten kan je grote geldprijzen winnen door de Romeinse legioen symbolen op één lijn te krijgen, Ten twee heeft de free spin bonus ook “sticky wilds”. Hiermee is het mogelijk om grote prijzen te winnen, helemaal tijdens de laatste paar draaien.

Gratis spelen

Spelen voor geld

Start de fanfare!

Wanneer je het spel start hoor je een trompet fanfare en bij iedere winst horen leuke bijpassende geluiden. Het raamwerk en de achtergrond zijn indrukwekkend en er zijn veel verschillende symbolen. Ze zijn er vlaggen, Romeinen te paard en een adelaar te vinden die erg mooi zijn uitgewerkt.

Hoe te spelen

Het is niet mogelijk om de tien winlijnen van links naar rechts aan te passen. Wel is het mogelijk je inzet te veranderen met veel variatie. Je kan al draaien vanaf 10 punten tot wel 1.000 punten per draai. Het is ook mogelijk om automatisch draaien te activeren. Deze zal door blijven gaan tot het geld op is of totdat je er een tweede keer op drukt. Na iedere winst is het mogelijk om te gokken. Hierbij zijn de opties rood of zwart voor het raden van de keur van de kaart om te verdubbelen. Wanneer je de kaart soort weet te raden zal de prijs zelfs verviervoudigen.

De prijzen

Niet geheel onbelangrijk is natuurlijk hoe de prijzen zijn ingedeeld. De grootste prijzen komen van de Romeinse legioen symbolen. Bij vijf op een rij krijg je maar liefst honderd keer je inzet. Bij vier op een rij is dat 25 keer en bij drie op een rij nog drie keer. Bij twee stuks krijg je de inzet terug. Ditzelfde symbool is ook meteen het “wild” symbool. Deze kan je overal voor vervangen behalve het symbool waarin de Romijn te paard staat afgebeeld.

Free spins bonus spel

Met het Romijn te paard symbool is het mogelijk om het free spins bonus spel te activeren. Dit gebeurd wanneer je er drie in beeld hebt, ze hoeven dan niet op één lijn te staan.

Wanneer het bonus spel is gestart krijg je tien gratis draaien om mee te beginnen. Het is mogelijk om er tien extra te verdienen op ieder moment tijdens het spel.

€250 + 100 FS