Royal Unicorn

Op Free Spins Amatic kan je van alle slots die deze populaire ontwikkelaar heeft uitgebracht een review lezen. Tevens geven we je de mogelijkheid om de spellen gratis uit te proberen. De video slots hebben uiteenlopende thema’s. Zo zijn er bijvoorbeeld gokkasten met een klassiek thema waar de symbolen bestaan uit de bekende fruitsoorten. Soms laten de ontwikkelaars ook hun fantasie de vrije loop gaan. Dit hebben zij ook gedaan bij de Royal Unicorn slot waar we het op deze pagina over gaan hebben. Tijdens het spelen van deze videoslot begeef je jezelf namelijk in een sprookjeswereld. Een koninkrijk met een knappe prinses en een koninklijke eenhoorn. Het speelveld bestaat uit vijf rollen met elk drie rijen symbolen en 20 win lijnen waarop leuke prijzen te winnen zijn.

Gratis spelen

Spelen

Spelen voor geld

Het eenhoorn wild symbool

Een eenhoorn is een wezen dat in meerdere sprookjesverhalen voorkomt. Het paard met een hoorn staat symbool voor geluk. Dit kan je natuurlijk goed gebruiken wanneer je een slot bij een online casino speelt. Het eenhoorn symbool op de Royal Unicorn gokkast van Amatic brengt ook het nodige geluk met zich mee. Dit is namelijk een wild symbool dat het een stuk makkelijker maakt om winnende combinaties op de win lijnen te maken. De wild kan namelijk alle symbolen in het spel vervangen. De enige uitzondering op deze regel is het bonus symbool. Daarmee kan je de uiterst winstgevende feature activeren.

Free spins met multi-stacked feature

Zoals op zoveel Amatic gokkasten kan je ook op Royal Unicorn free spins winnen. Deze feature activeer je door drie bonussymbolen op de middelste drie rollen te krijgen. Lukt je dit dan zal je worden beloond met 7 bonus spins. De feature zal zeer winstgevend zijn doordat er tijdens deze spins ook een multi-stacked feature actief is. Aan het begin van de draaien zonder inzet wordt één symbool gekozen die de rest van de feature multi-stacked zal zijn. Dit betekent dat het symbool extra vaak op de rollen voorkomt. Het is zelfs mogelijk om het complete speelveld te bedekken met het ene symbool. De prinses, het kasteel, de kroon en de bloem kunnen allemaal multi-stacked worden. Deze symbolen vervangen tijdens de spins ook elkaar waardoor extreem hoge prijzen mogelijk zijn.

Ervaar zelf hoe winstgevend de multi-stacked feature kan uitpakken door het spel hier eerst gratis te spelen. Ben je eenmaal overtuigd dat hetzelfde effect ervaren kan worden met echt geld dan klik je de button onder de slot.

€250 + 100 FS