Wild 7

Het Wild 7 free spins concept werd voor het eerst geïntroduceerd in september 2012. De gameplay en graphics eisen niet zo gek veel van het apparaat waar je het op speelt. Hierdoor kun je het op vrijwel iedere pc, mobiele telefoon of tablet zonder enige moeite spelen.

Gratis spelen

Spelen

Spelen voor geld

Onderscheidend ontwerp en geweldige gameplay

Er zijn met succes een aantal verschillende thema’s gecombineerd in dit spel. Dit zonder de indrukwekkende eigenschappen van een van hen teniet te doen. Wild Seven is een typisch Las Vegas spel en heeft veel fruit en geld als symbolen. De thema’s kunnen worden gecategoriseerd als fruit, geld, casino en luxe producten.

Maar het is niet zomaar een standaard gokmachine spel. De grootste reden hiervan is het niet helemaal vol zit met visuele snufjes en geluidseffecten. In plaats daarvan is de nadruk meer gelegd op de mogelijkheid tot het winnen van leuke prijzen. Het spel heeft vijf rollen met, om precies te zijn, vijftien winlijnen. Daarnaast heeft het de beschikking over een progressieve jackpot.

Het spel in details

Voordat je gaat inzetten kies je met hoeveel winstlijnen je wil gaan spelen. Hoer groter het gekozen aantal lijnen, hoe groter de inzet zal zijn en uiteraard ook de prijzen die je kan winnen. De “wild” symbolen worden weergegeven als zevens en hier ontleend het spel dan ook zijn naam. Je kunt de zevens vervangen door ieder symbool dat je op dat moment maar nodig hebt voor een winnende combinatie.

Progressieve jackpot

De jackpot is progressief en kan oplopen tot gigantische bedragen. Met iedere draai kom je in aanmerking om deze te winnen. De gouden bellen geven je toegang tot een bonus spel dat tussen de 32 en 480 punten op kan leveren. Hiervoor moet je de bellen op de eerste, derde en vijfde rol zien te krijgen.

Eenvoud met grootse prijzen

Deze game is perfect wanneer je op zoek bent naar iets wat je redelijk makkelijk onder de knie kan krijgen. Ondanks deze eenvoud biedt het je wel de mogelijkheid om aanzienlijke prijzen te winnen. Probeer het zelf en ontdek op je eigen tempo of dit spel hetgeen is waar je naar op zoek bent, geheel gratis en zonder enige risico’s. Wanneer het je goed bevalt kan je op de button onderaan het spel klikken. Je gaat dan direct meedoen om de echte geldprijzen die er allemaal te winnen zijn.

€250 + 100 FS