Wild Diamonds

Wild Diamonds free spins is een glinsterend gratis gokspel dat je hier kan spelen. Door het te spelen zal je snel ontdekken waarom diamanten bij iedereen zo favoriet zijn. Niet alleen bieden deze fonkelende steentjes prijzen tot wel 200.000 punten. Ze ook nog eens “wild” worden op ieder willekeurig moment, wat voor nog meer spanning zal zorgen.

Gratis spelen

Spelen voor geld

Glinsterende rollen

Wild Diamonds heeft een leuk retro thema maar is ook volgestopt met moderne opties. De rollen zijn versierd met traditionele symbolen die je meteen zal herkennen. Enkele of dubbele bars, bellen, zevens, pruimen, meloenen, druiven en kersen zijn allemaal van de partij. De Wild Diamonds kunnen ook opgestapeld verschijnen op een rol. Dit biedt je de kans om meerdere win combinaties in één keer te maken.

Prachtig ontworpen

Het spel is prachtig ontworpen en heeft extra toevoegingen meegekregen om het nog specialer te maken. Bij iedere prijs animeren de symbolen vergezeld door klassieke casino geluiden. De luxueuze paarse achtergrond en andere prachtige kleuren in het spel maken het een waar feest voor je ogen. Iedere draai weer zal het je betoveren.

Aantrekkelijke prijzen

Deze game biedt genoeg mogelijkheden om al vanaf de eerste draai te winnen. Tot 10.000 punten kunnen gewonnen worden door het krijgen van citroenen, kersen, pruimen en sinaasappels. Meloenen en druiven geven een sappige beloning tot wel 20.000 punten. De bars en bellen bieden tot wel 25.000 punten en de zeven gaan tot 50.000.

De wilde diamanten kunnen staan voor alle andere symbolen om een winlijn te maken. Wanneer je er vijf van deze op een lijn weet te krijgen win je de jackpot van 200.000 punten.

Bepaal je inzet

Je kan één tot tien punten per winlijn inzetten, maar onthoudt dat alle winlijnen actief zijn bij iedere draai. Er kunnen tot wel 1.000 punten per draai worden ingezet dus er zijn genoeg kansen om grote prijzen te winnen.

Verdubbelen of verviervoudigen

De pret stopt niet nadat je een draai hebt gewonnen. Wanneer je wil kan je de winst inzetten bij een simpel spel maar je met nog grotere winsten weg zou kunnen lopen. Om dit te doen zal je moeten voorspellen of een kaart rood of zwart is om te verdubbelen. Je kan je punten zelfs verviervoudigen wanneer je ook de soort kaart goed weet te raden. Je loopt natuurlijk het risico om alles te verliezen als je dit speelt. Tegelijkertijd heb je echter ook de kans om rijkelijk beloond te worden!

€250 + 100 FS