Wild Respin

Speel hier deze gratis retro gokkast van Amatic. Het is een videoslot dat veel plezier kan opleveren en hoge winsten kan opleveren. Deze gokkast heeft 5 rollen en 40 winlijnen. De minimale inzet is 1 cent per winlijn en de maximale inzet is 75 cent per winlijn. Dit betekent dat highrollers deze gokkast ook zullen waarderen. Naast de klassieke fruitsymbolen, zijn de lucky 7 en de gouden BAR symbolen om te gaan verzamelen.

Gratis spelen

Spelen

Spelen voor geld

De gouden ster

Dit symbool fungeert als wild symbool in dit spel. Komt de gouden ster op één van de rollen terecht, dan zal het de onderliggende symbolen vervangen door een ander symbool. Hierdoor kan het voorkomen dat je ineens winnende combinaties op je scherm krijgt en dus wint.

Speciale functie

De Wild Respin free spins functie, maakt van dit videoslot een bijzonder slot.Wanneer je het voor elkaar weet te krijgen om vier gelijke symbolen en een wild op de eerste rol te draaien, dan activeer je de respin modus. Je ontvangt dan een gratis draaibeurt.

Grote prijs

De zevens leveren in dit spel het meeste op. En het  coolste is het wanneer je het hele scherm vol weet te krijgen met al die zevens. Als je nog maar een paar zevens op de rollen hebt en je weet ook nog eens de respin te activeren, dan is de kans groot dat je alle rollen met zevens weet vol te draaien. Wanneer je dit lukt, ben je echt een lucky player, want je wint dan de hoofdprijs van 5,000,000 munten.

Gamble ronde

Bij het draaien van een winnende combinatie, is het mogelijk om met de gewonnen winst te gaan gokken. Wil je deze winst verhogen dan moet je op de gamble knop drukken. Geef aan welke kleur kaart je denkt dat wordt omgedraaid. Bij een goede gok, zal de winst verdubbelen en zal er een nieuwe kaart in het midden van het scherm verschijnen. Je kan opnieuw voorspellen of het zwart of rood gaat worden. Win je, dan wordt je winst weer verdubbelt, maar verlies je dan ben je al je gewonnen geld kwijt. Je kunt het spel ook zelf beëindigen en je gewonnen winst laten toevoegen aan je saldo.

Dit klassiek ogende videoslot is ook voor echt geld te spelen. Hiervoor kan je op de knop onder het spel drukken. De weg naar het spelen voor echt geld is dan niet ver meer weg. En je ontvangt ook nog eens een leuke welkomstbonus wanneer je voor het eerst geld stort op je spelersaccount.

€250 + 100 FS