Wild Shark

Stap in de onderwaterwereld van dit prachtige videoslot van Amatic. Probeer dit slot hier gratis uit en ga op zoek naar kleurrijke vissen en haaien. Het is een spel vol plezier en het is goed voor uren entertainment.

Dit videoslot heeft 5 rollen, met elk 4 rijen symbolen. Hierdoor zijn er 50 winlijnen. Het spel heeft een rustgevende oceaanachtergrond met op de voorgrond veel kleurrijke symbolen. Wanneer je een winnende combinatie draait, verschijnt er een geanimeerde haai die zijn tanden ontbloot. Probeer dit spel gewoon eens uit en kijk maar eens hoeveel je kunt winnen.

Gratis spelen

Spelen

Spelen voor geld

Het wildsymbool bij Wild Shark

In Wild Shark is een vrolijk ogende haai het wildsymbool. Deze kunnen verschillende symbolen vervangen, behalve het scatter symbool. Wanneer je een wild symbool weet te draaien, vervangt dit symbool het pictogram op de plek waar het verschijnt. Hierdoor is het mogelijk om winnende combinaties te draaien. Als je 3 dezelfde symbolen op een rij van links naar rechts weet te draaien, heb je een draai die winst oplevert.

De wilds kunnen ook gestapeld voorkomen op een rol. Hierdoor veranderen alle onderliggende symbolen in andere symbolen en kunnen er weer meer winstmogelijkheden ontstaan.

Extra free spins winnen

Het is mogelijk om in Wild Shark free spins te winnen. Wanneer je 3 bonussymbolen op het scherm weet te draaien, ontvang je 5 gratis spins. Deze symbolen kunnen echter alleen voor op de tweede, derde of vierde rij.  En, komt er tijdens deze bonusronde wederom een r een bonussymbool op de middelste rol, dan ontvang je gewoon nog een extra vrije draai erbij.

Een extra gokje wagen?

Wanneer je een winnende combinatie draait, heb je de mogelijkheid om met het gewoon bedrag een gokje te maken. Hiervoor moet je drukken op de gamble knop. Je wordt dan gevraagd om te kiezen voor een kleur kaart. Wanneer je deze kleur goed raadt, krijg je het bedrag verdubbelt.

En nu voor echt geld spelen?

Gratis spelen is leuk als je een spel wilt leren kennen. Maar, wil je wat meer spanning ervaren, dan is het ook leuk om wat meer risico te gaan nemen. Ga dan ook eens proberen voor geldprijzen te spelen. Hiervoor kun je echt geld gaan inzetten en op de speciale button drukken die onder dit spel staat. Hiermee ga je naar het menu waarmee je geld kunt storten op je spelersaccount. Wanneer je dit gestort hebt, kun je voor echt geld spelen. Nu nog een beetje geluk en wellicht draaien de rollen voor jou vele winstgevende symbolen.

€250 + 100 FS