Wild Stars

Speel Wild Stars free spins geheel gratis op freespinsamatic.nl. Met dit spel kun je grote jackpotten winnen met het draaien van retro symbolen. Er zijn enorme prijzen te winnen, met name wanneer je zevens weet te draaien.

Om nog meer winstkansen te creëren zitten er een aantal sterren in het spel die met regelmaat “wild” worden. Voor nog meer spanning zit er een zogenaamde “re-spin” optie ingebouwd. Deze van je al laten draaien vanaf één punt per winlijn.

Gratis spelen

Spelen

Spelen voor geld

Eenvoudige en overzichtelijke gameplay

Speler die voor de grote prijzen gaan geven over het algemeen niet zo gek veel om gelikte animaties. Liever zien ze hoe de sterren of zevens ervoor zorgen dat er forse prijzen op de rollen komen te staan.

Iedere keer dat je iets wint, zal spanning te snijden zijn. Zelfs de laagste die je maar kan draaien, een enkele kers, kan je namelijk zomaar 7.500 punten opleveren!

De sinaasappels en citroenen zijn wat meer en betalen tot wel 10.000 punten. Maar hier houdt het nog niet op want pruimen of druiven betalen tot wel 20.000 punten. Meloenen zijn het meest waard, namelijk 25.000 punten.

Hoe groot is de jackpot?

De hoogste prijs die het Wild Stars spel in huis heeft is maar liefst 250.000 punten. Deze gigantische prijs ontvang je wanneer je vijf zevens op één lijn weet te draaien.

Het spel heeft ook nog een gok mogelijkheid aan boord. Bij vrijwel iedere prijs heb je de mogelijkheid om deze te verdubbelen of zelfs te verviervoudigen. Dit werkt als volgt: Je krijgt een dichte kaart en zes gokmogelijkheden. Deze zijn zwart, rood, ruiten, harten, schoppen en klaveren. Om te verdubbelen hoef je alleen rood of zwart goed te raden. Om te verviervoudigen moet je een van de vier kaartsoorten kiezen en deze ook goed hebben.

Gratis uit te proberen

Dit spel biedt je de mogelijkheid tot het winnen van serieuze prijzen en enorme bonussen. Het spel zal je gedurende het spelen steeds blijven verassen. De extra gokmogelijkheden zijn erg leuk en geven je nog meer kans op het winnen van leuke prijzen.

Probeer het zelf uit zonder enig risico en bovendien geheel gratis. Laat je verrassen door de geweldige gameplay en oefen zo lang als je wil totdat je het goed in de vingers hebt. Mocht je daarna voor het echte geld willen gaan druk je simpelweg op de button onder het spel.

€250 + 100 FS